Danvast Career Search is also available in your country: United States. Starting good opportunities here now!

Projectmedewerker Finance Full-time Job

4 months ago   Accounting & Finance   Amsterdam   342 views Reference: 395
Job Details

Minddistrict is op zoek naar een enthousiaste, proactieve en nog belangrijker, een praktische Projectmedewerker Finance die onze organisatie helpt om aan alle nationale en internationale financiële eisen te voldoen.

Wil je werken aan de toekomst van eHealth en ons helpen zorgen voor financiële compliance, zowel intern als richting onze klanten? Dan is deze baan iets voor jou!

Projectmedewerker Finance bij Minddistrict? Wat betekent dat?

Minddistrict is een internationale organisatie met kantoren in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. De financiële dienstverlening voor de hele groep wordt aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam.

Je helpt de financiële afdeling (2 FTE) en CFO met het uitvoeren van allerlei financiële projecten inclusief het onderhouden en produceren van bijbehorende documentatie zoals processen in ons Confluence-systeem. Je bent daarbij het aanspreekpunt voor onze finance afdeling zowel intern als voor onze klanten ten aanzien van contractuele vragen, facturen en andere financiële verzoeken;

Je speelt een belangrijke rol bij de afstemming tussen sales en finance. Een belangrijk onderdeel is het helpen realiseren van Nederlandse klantcontracten en je bent verantwoordelijk voor het verwerken van het gehele verkoop-administratieve gedeelte. Zo vertaal je de verkoopcontracten in ons Synergy systeem en fungeer je als coördinator tussen de financiële afdeling en sales.

Je vindt het leuk om door te groeien tot een teamspeler met gedegen kennis van alle financiële aspecten van financieel management voor een Internationaal Software-as-a-Service bedrijf.

Oké nu iets concreter, wat ga ik doen? Je belangrijkste dagelijkse taken en verantwoordelijkheden bestaan uit, maar zijn niet beperkt tot:

 • Het verwerken van nieuwe verkoopcontracten in ons Synergy systeem;
 • Het creëren van projecten en procesoplevering van projecten vanuit financieel perspectief;
 • Het beheren van zakelijke/financiële afstemmingsvergaderingen tussen teams in NL, VK en Duitsland;
 • Ondersteunen bij de maand- en jaarafsluiting;
 • Het verwerken van overige financiële administratieve taken zoals inkoopfacturen, bankafschriften etc.;

Onze financiële visie?

Wij nemen alle financiële aspecten van Minddistrict voor onze rekening. Structuur hebben, accuraat zijn, proactief zijn en ervoor zorgen dat de andere diensten (zoals verkoop, data, product, catalogus) zich geen zorgen hoeven te maken over de financiële processen is het enige dat telt. Als we samen alle financiële aspecten van het bedrijf regelen, maken we impact die ertoe doet.

Wie wij zoeken

 • Je bent enthousiast, proactief, praktisch en speelt graag een belangrijke rol bij het financieel compliant leveren van digitale gezondheid aan klanten.
 • Je bent analytisch sterk in het scheiden van primaire en secundaire vraagstukken. Je herkent de juiste prioriteiten en ziet het reële risico achter financiële zaken.
 • Je bent praktisch ingesteld en hebt een oplossingsgerichte aanpak dat past in onze innovatie gedreven organisatie.
 • Je beschikt over MBO/HBO werk -en denk niveau en je hebt een financiële achtergrond.
 • Je kijkt ernaar uit om je kennis op het gebied van financiën, technologie en gezondheidszorg uit te breiden.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (spreken en schrijven).
 • Je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag voorleggen.

Ben jij een Minddistricter

We zoeken een kandidaat die klaar is voor een uitdaging. Een kritische denker, niet bang voor diepgaande analyse. Een Minddistricter is zelfsturend, houdt van teamwerk en is bereid om verandering voor te stellen. Een sterke staat van dienst van gewetensvol, doordacht werk telt meer dan formele kwalificaties.

Bij Minddistrict investeren we in het creëren van een gedeeld begrip van wat we willen bereiken. Daarom worden beslissingen genomen na zorgvuldige afweging en kennisdeling, altijd op zoek naar de beste ideeën. Wanneer er echter een beslissing wordt genomen, is het wel van belang hierin mee te gaan, zelfs als je het er niet mee eens bent.

Ons aanbod

 • Een functie voor 32 tot 40 uur per week (in overleg);
 • Een jaarlijks persoonlijk ontwikkelbudget;
 • Veel ruimte voor je eigen inbreng en verantwoordelijkheid;
 • De mogelijkheid om je professioneel te ontwikkelen (op het volledige gebied van het managen van de financiële aspecten van een SaaS-bedrijf);
 • De mogelijkheid om vanuit huis te werken inclusief een thuiswerktoeslag en een budget om je beste thuiskantoor te creëren.

De procedure

Wil meer weten?Kijk dan op onze website.

Enthousiast?Zie de solliciteer button hieronder! Meer informatie over de procedure kun je opvragen bij Nathalie Faber ([email protected]). Wil je meer weten over de inhoud van de functie, stuur dan een bericht aan Rob Peters ([email protected]).

Company Description
Minddistrict is a secure, flexible and user-friendly ehealth platform with an extensive catalogue of online modules, diaries and questionnaires. Healthcare organisations use the platform and catalogue to provide digitally enabled therapy to their clients.

Share This on: